Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Днес ще бъде предимно слънчево, валежи не се очакват,

...
Редактор: Виолета Николаеваe-mail: Днес ще бъде предимно слънчево, валежи не се очакват,
Коментари Харесай

Натали Трифонова: Радвайте се на прохлада тази седмица, идва 39-градусова жега

Редактор: Виолета Николаева

e-mail: 

" Днес ще бъде най-вече слънчево, превалявания не се чакат, оптималните стойности ще са сред 25 и 30 градуса. В София чакаме към 25 градуса следобяд. В областите Силистра, Добрич и Варна през днешния ден ще бъде по-ветровито с пориви напразно до 70 км/ч. И там са оповестени предизвестия от първа степен. " - разкри прогнозата синоптичката Натали Трифонова по БТВ. 

" В планининте ще има и слънчеви часове и краткотрайни валежи. Максималната температура на 1200 метра височина ще бъде към 20 - 21 градуса, над 2000 метра - към 12. На морето превалявания не се чакат. Ще има повече слънце и единствено краткотрайни нараствания на облачността. Температурите ще са към 26-28 градуса, морската вода - 26-27 градуса. В петък и събота ни чака най-вече слънчево време. Може да превали единствено в Югозападна България. Максималние стойности ще са сред 26 и 31 градуса, само че от неделя потеглят нагоре и през идната седмица към този момент чакаме до 38 -39  градуса в страната. "    

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР